Pradinių klasių mokinių praktinė − tiriamoji konferencija „Atverk duris į pasaulį“

  • Paskelbė : Marina Pečnikova
  • Paskelbta: 2023-02-28
  • Kategorija: Renginiai

 Vasario 23 -ąją vyko miesto mokslinė – praktinė konferencija „Atverk duris į PASAULĮ“
Jau septintą kartą į mūsų progimnaziją susirinko jaunieji tyrinėtojai ir jų mokytojai iš Sendvario,  „Gabijos“, „Santarvės“ progimnazijų ir, be abejo, iš mūsų mokyklos. Šią konferenciją organizavo mokytojos T. Kaliužnaja, O. Kerpiškienė, M. Pečnikova.
      Konferencijos dalyvius muzikine šokių kompozicija pasveikino trečiųjų klasių mokiniai, kuriuos ruošė A. Malčius ir N. Černyšova.
      Mokiniai konferencijoje pristatė 25 mokslo tiriamuosius darbus. Dirbama buvo trijose - „Raudonųjų“, „Geltonųjų“ ir „Žaliųjų“ - sekcijose. Visi pasirodymai, pristatymai buvo skirti 100 -osioms Klaipėdos prijungimo prie Lietuvos metinėms. Konferencijoje populiariausia buvo matematika, lietuvių ir rusų kalba, supantis pasaulis, informacinės technologijos ir, žinoma, vaizduojamasis menas. Būtent šie mokomieji dalykai labiausiai ir sudomino mūsų jaunuosius tyrinėtojus.
      Visi pristatymai  buvo įdomūs, patrauklūs, ypatingi. Dalyviai ir jų gerbiami mokytojai buvo apdovanoti diplomais ir atminimo dovanomis.

"Gerbiami, Kolegos. Dėkoju už puikiai suorganizuotą pradinių klasių mokinių  patyriminę konferenciją "Atverk duris į pasaulį". Aukštas pilotažas. Mokinės Smiltės žodžiai "Nuoširdi, puiki aplinka, įdomu". Dėkoju Tamarai,  OIgai, Jurijui už bendrystę.
Klaipėdos Sendvario progimnazijos pradinio ugdymo mokytoja ekspertė Aušra Januškienė ir mokytoja metodininkė Alma Kasparavičienė"
      Dėkojame visiems už dalyvavimą ir palaikymą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas