Diktanto rašymo konkursas „Raštingiausias ketvirtokas“

  • Paskelbė : Marina Pečnikova
  • Paskelbta: 2022-03-21
  • Kategorija: Didžiuojamės

 2022-03-17 į Klaipėdos Maksimo Gorkio progimnaziją tradiciškai susirinko Klaipėdos miesto bendrojo ugdymo mokyklų ketvirtų klasių mokiniai, besimokantys mokyklose rusų ugdomąja kalba, į diktanto rašymo konkursą „Raštingiausias ketvirtokas“.

Konkursą organizavo direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jolanta Paulienė ir lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Giedra Bočkuvienė.

Konkurso dalyvius bei jų mokytojus pasveikino direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jolanta Paulienė, ketvirtokams palinkėjo sėkmės, o komisijai - lengvo vertinimo. Gražiai padeklamavo sveikinimo eiles 3a klasės mokiniai Erikas Avgustinovičius ir Vadimas Dubrovas. Jiems įteikti Padėkos raštai.

Konkurse dalyvavo 12 mokinių iš 4 miesto progimnazijų. Diktanto tekstas, kurį ruošė ir skaitė lietuvių ir literatūros mokytoja metodininkė Rita Bakanaitė, priminė mokiniams Lietuvai reikšmingą ąžuolų didybę, jų simboliką. Visi mokiniai ir jų mokytojai už dalyvavimą apdovanoti Padėkos raštais.

Vertinimo komisija, kurią sudarė 4 lietuvių kalbos ir literatūros mokytojos iš skirtingų miesto progimnazijų, atidžiai taisė ketvirtokų darbus, sąžiningai skaičiavo diktantų klaidas, o mes sveikiname laimėtojus:

1. Marką Morevą, 4a kl. mokinį iš Klaipėdos Maksimo Gorkio progimnazijos, paruošė Reda Staponkienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė –1-oji vieta;

2. Levą Ivanickį, 4c kl. mokinį iš Klaipėdos Maksimo Gorkio progimnazijos, paruošė Reda Staponkienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė –2- oji vieta;

3.Marką Koganą, 4b kl. mokinį iš Klaipėdos „Pajūrio“ progimnazijos, paruošė Gražina Likij, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja –3-ioji vieta.

Jiems įteikti Diplomai ir simbolinės atminimo dovanėlės. Sveikiname ir linkime sėkmės ateityje!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas