1–4 klasių meninio skaitymo konkursas „Lietuva mažųjų širdyse“. Mokyklinis etapas

  • Paskelbė : Marina Pečnikova
  • Paskelbta: 2024-03-03
  • Kategorija: Didžiuojamės

Vasario 28 d. mūsų mokykloje įvyko tradicinis pradinių klasių mokinių renginys – mokyklinis dailiojo skaitymo konkursas – „Lietuva mažųjų širdyse“. Šis renginys ne tik konkursas, bet ir svarbi ugdymo dalis, padedanti formuoti jaunosios kartos vertybes. Tai puiki proga atskleisti ir paskatinti vaikų meilę literatūrai, skatinti jų gebėjimus reikšti savo mintis ir jausmus, taip pat ugdyti oratorių įgūdžius.
Šiemet konkurse panoro dalyvauti net 15 mažųjų skaitovų. Jie varžėsi dėl galimybės patekti į kitą etapą – sudalyvauti Klaipėdos miesto bendrojo ugdymo mokyklų rusų ugdomąja kalba raiškiojo skaitymo konkurse. 
Tarp 1 – 2 klasių mokinių geriausiais skaitovais išrinkti: 2 c klasės mokinys EdgarZaurs  - jis užėmė 3-iąją vietą (mokytoja Jolita Golovataja). 2-ą vietą užėmė Sofija Zolotnickaja iš 2b klasės (mokytoja Laima Stelingienė), o 1-osios vietos nugalėtoja šiame pogrupyje tapo 2t klasės mokinė Katalėja Balionytė (mokytoja Giedra Bočkuvienė).
Tarp 3 – 4 klasių konkurso dalyvių geriausiai pasirodė 3a klasės mokinė Julija Butylova – ji užėmė 3-iąją vietą (mokytoja Jolita Šiaudvytienė), 2-osios vietos nugalėtoja -3t klasės mokinė ShantellėŠtelmokaitė (mokytoja Donata Brazdeikienė), 1-osios vietos  nugalėtoja išrinkta Marija Trofimova iš 3t klasės (mokytoja Laima Stelingienė).
Į miesto konkursą, kuris vyks kovo 13 d. , mūsų mokykloje, keliaus 1-ąsias ir 2-ąsias vietas savo pogrupiuose užėmę skaitovai.Sveikiname ir linkime sėkmės!

Donata Brazdeikienė
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas