Projektų mugė 2023

  • Paskelbė : Marina Pečnikova
  • Paskelbta: 2023-02-19
  • Kategorija: Aktualijos

       Vasario 14 d. Klaipėdos Gedminų progimnazijoje vyko nacionalinė švietimo įstaigų projektų paroda – mini mokymai „Projektų mugė 2023“. Šio renginio tikslas – sudaryti galimybes keistis gerąja projektinės veiklos patirtimi, pristatyti projektų teikiamą naudą bendruomenei, atskleisti ir paviešinti įvairių fondų lėšomis finansuojamų projektų vadovų ir dalyvių indėlį į švietimo kokybės gerinimą.  Mugėje dalyvavo ikimokyklinio, bendrojo ugdymo, neformaliojo švietimo įstaigų komandos, kurios išradingai pristatė daugiau nei 90 įvairaus lygmens projektų. Uostamiesčio progimnazijos direktorės pavaduoja ugdymui Jolanta Paulienė pristatė tarptautinį projektą „Nauji potyriai spalvina mūsų pasaulį“, kurio tikslas – ugdyti socialines emocines kompetencijas, gerinti mokinių tarpusavio bendradarbiavimą. Lietuvių kalbos ir literatūros vyresnioji mokytoja Jolita Šiaudvytienė bendradarbiaudama su Klaipėdos „Aukuro“ gimnazijos dailės mokytoja eksperte Violeta Stumbriene pristatė interaktyvias metodines korteles „Spalvoti pasakojimai“. Metodinių kortelių pagalba lengviau ir žaismingiau kuriami pasakojimai, greičiau įsimenami žodžiai, sunkiai kalbantiems ir suprantantiems lietuviškai mokinimas, skirtos diferencijuojant pamokas.
Mugės metu turėjome galimybę net tik susipažinti su kitų švietimo įstaigų projektais, bet ir mokytis, dalyvaudami mini mokymuose, kūrybinėse dirbtuvėse ir paskaitose.  
Sužinoję apie  įvairias projektines veiklas ir galimybes, pasisėmę minčių ir idėjų grįžome jas įgyvendinti savo darbuose.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas